CATALEC QUADROS EXPOSICIÓ DE PINTURA

 CATALEC QUADROS EXPOSICIÓ DE PINTURA

CATALEC QUADROS EXPOSICIÓ DE PINTURA

El passat dia 23 d’octubre esta Entitat El Piló, tenia previst fer l’enrega de premis del XL CONCURS NACIONAL DE PINTURA EL PILO i inaugurar l’exposició dels quadros premiats, pero per motius de tots coneguts, tinguerem que ajornar-la sine die.
Per eixe motiu hui publiquen el catàlec dels quadros que havien de conformar dita exposició.

EDITORIAL

En estos quaranta anys del Concurs Nacional de Pintura El Piló, este és un anys atípic per les conseqüències de la pandèmia que nos ha invadit i nos ha deixat, tant anímica com econòmicament, tocats a tots. Pero nosatres, dins de la nostra modèstia, hem cregut necessari que no devem deixar-nos influir pels acontenyiments i tenim que tirar avant en els nostres proyectes i fer-los realitat. Si que és de veres que havem de tindre els peus en terra i reorientar el nostre Concurs.
Així puix és la nostra intenció que en el pròxim any, que serà el quarantaú, en lloc de convocar-lo anualment passare a ser bianual, dotant-lo, si és possible, un una cantitat econòmica superior a l’actual.

Esperem la comprensió de tots els pintors que en estos quaranta anys de Concurs, que han participat en ell, tant els no seleccionats, com els seleccionats i premiats, del canvi de trayectòria en els Premis de Pintura El Piló.

Es difícil explicar per a un inexpert en moltíssimes coses, pero sobretot en Art i Pintura, lo que significa un concurs tan important de pintura, pero no obstant vull expondre ací lo que ha supost per ad esta Entitat iniciar en l’any 81 estos Premis, ya que a lo llarc d’estos quaranta anys hem tingut la satisfacció i l’orgull de introduir en l’Art de la Pintura a moltíssims jóvens que han anat acreditant-se i fent-se un lloc en el món de les Arts Plàstiques, sent reconeguts, molts d’ells, internacionalment.
Si peguem una ullada a la colecció de pintura que adorna les parets de la sèu de l’Entitat El Piló és quan es donem conte de l’importància que té este Concurs i lo que representa per a la nostra Associació.

Puix en un Concurs en el que es presenten diversos pintors i de temàtica tan deferent, cadascú expressant els seus sentiments pictòrics, tant figuratius com abstractes, fa que cada soci tinga reaccions diverses entre si, sempre respectant la llabor del Jurat que ha tingut que seleccionar i premiar les obres que es presenten cada any, lo qual ha fet possible que la colecció que hui tenim siga un orgull per a tots els membres de la nostra Entitat Cultural Valenciana.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/RyWnCAr3Qwn4XEYr9″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens CATALEC QUADROS EXPOSICIÓ DE PINTURA»]Vore les imagens CATALEC QUADROS EXPOSICIÓ DE PINTURA
…[/su_button] [su_spacer size=»10″]