CARTA INVITACIO SOPAR

ENTITAT CULTURAL VALENCIANA “EL PILÓ”
C/ Dr. Moliner, 10 – C.P. 46100 Burjassot – Valencia – Espanya
Tl. 963.634.275 – C.I.F. G.46-699708 – N.R.G.V. – 2625 Burjassot

5 de Setembre de 2018

Estimat/da amic/ga:

Per a commemorar el XXXV Aniversari del Grup de Danses de la nostra Entitat, hem organisat un sopar sobaquer per a tots aquells/es que han participat en les diverses activitats: danses, tabal i dolçaina, cant d’estil, rondalla, que ha desenrollat El Piló.

Per este motiu i com a participant d’alguna de les activitats anomenades, tenim el plaer de convidar-te al dit sopar, que tindrà lloc el próxim dia 21 de setembre, a las 21 hores, en el nostre local social, carrer Dr. Moliner, 10, de Burjassot, en el que, ademés de poder saludart-e, comentarem les activitats que tenim previst realisar per a la commemoració.

Com siga que alguna relació de participants en dites activitats se nos han extraviat en els archius, t’agraïrem que a aquells/es que tu sapies que també han participat, els ho faces saber, per si, a conseqüència de dit extraviament, no han rebut esta carta.

En la confiança que contarem en la teua presencia, rep un fort abraç de:

Josep Barat i Blasco
President

P.D. Preguem confirmes la teua asistencia abans del dia 19 de setembre al telèfon de Patricia Diaz, component del Grup de Danses, 672 42 44 09, o al email grupdansespilo@gmail.com.

[su_document url=»http://www.elpilo.com/wp-content/uploads/2018/09/carta-invitació-sopar.pdf» width=»200″ height=»260″]Carta invitació sopar[/su_document]