CELEBRACIO RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

CELEBRACIO RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

CELEBRACIO RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

El dia 4 d’octubre a les 19 hores va tindre lloc en l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot, la celebració de la XI Velada Cultural que organisa l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, en la que es va portar a cap l’actuació dels grups folclòrics El Piló en la campanya Retrobem la Nostra Música que convoca la Diputació Provincial de Valéncia.

Degut a la situació de pandèmia que estem passant, es prengueres totes les mides reglamentàries per a evitar els contagis, maixqueretes, presa de temperatura, distància entre els actuants i atres d’obligat compliment.

En primer lloc va obrir l’acte l’Escola de Tabal i Dolçaina, i després actuaren els grups de Tabal i Dolçaina, Escola de Danses i el grup de Danses, estos dos últims acompanyats per la Rondalla, que cantaren, ballaren i tocaren cançons i danses típiques de la nostra terra.

A pesar de les dificultats per a poder realisar l’acte, tots els que varen intervindre mostraren la seua satisfacció perque els havia eixit tan be com els que es realisen en condicions normals.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/KbY5pG7yuhXCA1zEA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens CELEBRACIO RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA»]Vore les imagens CELEBRACIO RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA
[/su_button] [su_spacer size=»10″]